top of page

Update website

Waar ik in mijn laatste blog nog sprak over het beginnen aan de verwerking van 300 foto's van de sporthelden van Fortis, zijn deze inmiddels over een paar dagen te verkrijgen aan de kassa van de Jumbo in Oost-Souburg. Erg benieuwd naar de reacties, van betrokkenen en andere geïnteresseerden!

Meest recent heb ik een uitvaart fotoreportage mogen verzorgen. Aangrijpend, moeilijk onder de emotionele en fototechnische omstandigheden, maar ongelofelijk dankbaar om te mogen doen, als kleine bijdrage in de troost voor de nabestaanden.

Gezien de onbekendheid van uitvaartfotografie en soms zelfs taboe die er in ons land hieromtrent heerst, heb ik mijn website aangepast en een categorie "funeral" toegevoegd. Op deze pagina kan aan de hand van een korte voorbeeld video een indruk verkregen worden van een uitvaartreportage, zoals deze in uiteindelijke vorm aan de nabestaanden aangeleverd wordt.

Wat iemand hier ook van mag vinden, mij is één ding vanuit mijn ervaring hiermee heel duidelijk geworden. Zij die een uitvaartreportage hebben laten verzorgen, putten daar allen troost uit.


Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page