top of page

Lokale sporthelden

De helft van een klus zit er op. De andere helft gaat beginnen. Afgelopen week zo'n 300 leden en vrijwilligers gefotografeerd in het kader van een actie van een lokale supermarkt. Je kent het vast wel, de plakplaatjes die bij supermarkten verkregen worden bij aanschaf van een bepaald bedrag aan boodschappen.

Voor de samenstelling van een plakboek en de plakplaatjes van de Korfbalvereniging Fortis in Oost-Souburg zijn ruim 1.200 foto's gemaakt, voor dus zo'n 300 plakplaatjes. Vanaf maart 2017 zijn de plakboeken en -plaatjes verkrijgbaar bij de betreffende supermarkt. Ik ben heel benieuwd! Maar dan moet ik wel eerst deel 2 afhandelen, ....het verwerken van de foto's.

Iets totaal anders, culinaire fotografie . Als experiment ook maar eens geprobeerd. En aan de reacties afgemeten op het 'vliegende broodje gezond', was het resultaat niet onverdienstelijk. Het resultaat? Ook te zien onder de fotocategorie "Creative".


Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page