top of page

/EBP intro

Erik Blommers

Geboren in Zuid-Holland, Nederland 

 

 

Woonachtig in het mooie Zeeland, heb ik in het bedrijfsleven diverse functies bekleed. Bij een groot deel daarvan was er een directe link naar de omgang met en kijk op mensen. In die hoedanigheden maar zeker ook in mijn privéleven, maken waarnemingen en beelden een belangrijk deel uit van mijn leven. Dit heeft op jonge leeftijd mijn interesse gewekt voor fotografie, het met licht vastleggen van die beelden.

 

​Mijn voorkeur gaat uit naar het fotograferen van alles wat leeft, ook hierbij in het bijzonder mensen. Jong, oud, groot, klein, licht, donker, van iedere pluimage. Een doel dat ik met fotograferen voor ogen hou is om de unieke mens, in elke fase van het leven, zo eerlijk en mooi mogelijk vast te leggen.

Hoe ouder we worden, des te minder graag we helaas vaak nog gefotografeerd willen worden. Daarbij voorbijgaand aan de schoonheid die iedere levensfase met zich mee brengt. Maar ook aan de emotionele waarde die een foto kan hebben, voor onszelf, onze dierbaren, tijdens het leven als zeker ook daarna. 

 

In deze tijd van moderne technologieen, waarin de snapshot hoogtij viert, is de kwalitatieve (portret)foto nog nooit zo zeldzaam geweest. Het beeld dat een dierbaar stuk van onze herinnering laat zien, willen we toch juist in kwaliteit zien?

bottom of page