top of page

Back

Terug van weg geweest? Zou 't bijna zelf gaan denken. Maar dat is niet het geval. Gewoon druk gehad met van alles en ...niets. Ja natuurlijk, ook met fotograferen! De camera blijft immers zeldzaam liggen, thuis, ....lopend, op de fiets, scooter of met de auto. Stop soms op de gekste plekken ...domweg omdat mijn oog onderweg ergens op valt. Alhoewel al een aantal keren aangesproken door onze geüniformeerde vrienden, heb ik nog geen boetes ontvangen voor rare rij manoeuvres (zoals vorige maand stoppen op een vluchtstrook voor een paar foto's) of verboden parkeerplekken.

Eén van de meest recente foto's? Die dateert van een nacht, waar ik trek kreeg in iets lekkers ...., wat resulteerde in een latertje. ....Nee, niet door het eten er van.


Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page